Menu Close

Udruga za promicanje znanosti luka za sreću

Bavi se promicanjem zdravog stila života, zdravih navika, bavi se osobama u riziku od socijalne isključenosti, osobama u nepovoljnom položaju i humanitarno se brine za iste.

Predsjednica udruge Marina Špralja oduvijek se brinula za svoje sugrađane, pomagala im je i vodila računa o njima. Kroz taj način života vidi cilj osobnog napretka u životu. Tajnica prijavitelja završava Kineziološki fakultet te je cijela obitelj oduvijek promovirala zdrav način života te posjeduje brojna znanja koja će pomoći osobama koje se zaposle na projektu kroz savjete kako da se žene odnose prema ciljnoj skupini.

Udruga je provela ispitivanje i interes za ovakvu vrstu rada je bio ogroman te smatramo kako ćemo bez poteškoća moći provesti projekt te pomoći ciljnim skupinama da uspješno završe edukacije.

Članovi angažirani u udruzi imaju iskustvo provedbe brojnih projekta financiranih od strane Europskog socijalnog fonda. Postepeno i uspješno provodimo, razvijamo i nadograđujemo aktivnosti koje predlažemo ovim projektom. Tijekom protekloga razdoblja stekli smo bogata iskustva i znanja s ciljem poboljšanja uvjeta života osoba ciljnih skupina. Pored brojnih edukacija koje smo usvajali od strane stručnih suradnika, inovirali smo metode razvoja socijalnih vještina.

Stručni suradnici i korisnici projekata stalno su uključeni u kontrolu, provedbu i razvoj aktivnosti provedbe projekata. Korisnici projekata, stručni suradnici, te brojne institucije prepoznali su inovativni pristup preventivnog djelovanja koje udruga kroz projekte provodi.

Članovi udruge imaju iskustvo u vođenju EU projekata i isti će koordinirati ovaj projekt u vidu izvještavanja o projektnim aktivnostima. Udruga se financira putem članarina, donacijskih događaja te sufinanciranja programa od strane poduzeća iz privatnog sektora (sponzora). Prijavitelj u potpunosti raspolaže operativnim, tehničkim i financijskim kapacitetima potrebnim za provedbu aktivnosti projektnog prijedloga.

Zaglavlje2
Skip to content